در این جلسه احمد رضا سدهی سامانی مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان بیان کرد: مهمترین سوالی که همیشه مطرح بوده این است که چرا با توجه به بارندگی ها ما با مشکل آب به ویژه در منابع زیرزمینی مواجه هستیم. همین مورد یکی از دلایل تعریف طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی است. این طرح به علت دارا بودن تنوع فعالیت، در زیرپروژه هایی تعریف شده است که در حال اجرا هستند یکی از این زیر پروژه ها که از تاثیرگذار ترین آنها ست پروژه اطلاع رسانی وضعیت منابع آب و فرهنگ سازی مصرف است که با استفاده از توان خود مصرف کنندگان و دستگاه های مختلف اجرایی، قضایی و انتظامی به این امر پرداخته می شود.
سرپرست معاونت برنامه ریزی شرکت گفت: در سال های اخیر کاهش نزولات جوی و تغییر نوع بارش ها باعث کاهش سطح منابع آب زیرزمینی شده است به نحوی که چهار دشت از دشت های استان ممنوعه بحرانی و شش دشت ممنوعه اعلام شده اند. محمد علی ناصری تصریح کرد: لازمه ی اجرای موفق هر پروژه فراهم شدن زمینه فرهنگی و اجتماعی آن طرح است تا مخاطبین بتوانند اطلاعات را کسب کنند و باورهای ذهنی در جهت اجرای پروژه ایجاد شود.
در ادامه نشست معاون دادگستری استان گفت: مساله آب مدت هاست مطرح است و اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست در همین راستا یک عزم ملی برای حفاظت منابع آبی ایجاد شده است، ما هم در مجموعه قضایی استان این دغدغه خاطر را داریم. اهمیت این موضوع به حدی بوده که در کل استان شعب اختصاصی رسیدگی به پرونده های مرتبط با مسایل آب تشکیل و دستور رسیدگی به آنها را در حداقل زمان داده ایم. محسن اشرفی افزود: تا به امروز دستگاه قضایی استان همکاری همه جانبه و مستمری مانند تخریب شیلات و ویلاهای غیر مجاز با شرکت آب منطقه ای داشته است. وی افزود: به کلیه مراجع انتظامی در سراسر استان مجوز برخورد با متخلفین و متجاوزین حریم بستر رودخانه داده شده است و امیدواریم شرکت آب منطقه ای با کشف و گزارش به هنگام و سریع این نوع جرایم موجب رسیدگی موثرتر و کاهش هزینه ها شود.
در پایان نشست بهروز سپهری عضو کانون وکلای دادگستری استان ضمن مطرح کردن پیشنهاد تشکیل یک تشکل حقوقی برای دفاع از منابع آب استان، گفت: لازم است جلساتی در راستای اجرای هرچه بهتر مقررات مرتبط با مسایل آب با حقوقدانان استان برگزار شود.