در این نشست پس از ارائه مطالب آماری از سراسر استان در زمینه های حفاظتی از جمله شناسایی و پر کردن چاهای غیر مجاز، به بررسی مشکلات پیش آمده ناشی از افت سطح ایستابی و کاهش منابع آب زیرزمینی و راهکارهای پانزده گانه ی ارائه شده از طرف وزارت نیرو پرداخته و ذهنیت حاضرین در جلسه برای ارائه ی راهکار های سازماندهی شده آماده شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای در این جلسه با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری کمترین تعداد چاههای غیرمجاز کشور را دارد، افزود: با پر کردن این تعداد چاه ۶ میلیون مترمکعب آب در برداشت از سفرههای آب زیرزمینی استان صرفهجویی شد. احمدرضا سدهی سامانی افزود: با بیان اینکه طرح تعادل بخشی و احیای آبهای زیرزمینی دارای ۱۵ برنامه عملیاتی است، تصریح کرد: آب منطقهای مجری ۱۳ برنامه و جهادکشاورزی مجری ۲ برنامه از این ۱۵ برنامه است.
در ادامه نشست معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای بیان کرد: کارگروه سازگاری با کم آبی استان شامل تمام ادارات و شرکتهای ذیربط است چون وزارت نیرو به تنهایی نمیتواند از عهده حفاظت منابع آب برآید. علی اکبر صبا افزود: جایگاه اصحاب رسانه، تشکلهای غیر دولتی و فضای مجازی در فرهنگسازی و اطلاع رسانی به مردم غیر قابل انکار است، بنابراین باید در کنار دولت قرار بگیرند تا بتوان به سمت و سویی حرکت کرد تا محیط زیست منابع طبیعی و منابع آبی را برای آیندگان حفظ کرد. وی در ادامه گفت: راهکار ارائه شده ی وزارت نیرو نیاز به فرهنگ سازی و اطلاع رسانی وسیعی دارد، که به این منظور رسانه های استان بهترین بستر برای فرهنگسازی مصرف بهینه آب خواهند بود.
در پایان جلسه به اهمیت برگزاری جلسات هم اندیشی بیشتر رسانه های استان و شرکت آب منطقه ای در ترویج فرهنگ مصرف درست آب، تغییر و توجیه کاربری ها و ارتباط بیشتر مدیران شرکت آب منطقه ای و رسانه ها پرداخته شد.
ضمنا یادآور میشود طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب استان چهارمحال و بختیاری در سال گذشته حائز رتبه اول در بین شرکت های آب منطقه ای کشور شد.