در ابتدای این نشست معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان ضمن تبیین وضعیت منابع آبی استان، طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی را پروژه ای برای نجات منابع آبی کشور دانست و گفت: در سال گذشته پروژه داناب از اجزای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی حائز رتبه اول کشوری شده ولی سعی بر این بود که این طرح صرفا آماری و گزارشی نباشد و بصورت اقنایی باشد. علی اکبر صبا افزود: حضور و دخالت تشکل های آب بران و تعاونی های کشاورزی و روستایی برای مدیریت مردمی در راستای آگاهی بخشی در خصوص منابع آبی و بهره برداران دشت ها بسیار با اهمیت است و در ادامه افزود: در طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرمینی باید به مردم و کشاورزان تکیه کرد و با مشارکت آنان کار را پیش برد و برای کوتاه کردن این مسیر از ظرفیت تشکلهای موجود بهره برد.
در ادامه این نشست، سید غلامرضا رضوی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مشاور پروژه هدف از برگزاری این طرح را آموزش و فرهنگ سازی بیان کرد و گفت: در مورد منابع آبی باید در بخش های مختلف اصلاح الگوی مصرف صورت بگیرد و این مهم صرفا از طریق آموزش و آگاهی بخشی امکانپذیر است که این موضوع در بازه زمانی کوتاه مدت امکان پذیر نخواهد بود و باید مستمر داشته باشد.
علی اکبر فرهادیان معاون اداره کل تعاون روستایی در ادامه این نشست حفظ منابع آبی را یکی از مهمترین وظایف تعاونی های کشاورزان و عموم مردم دانست و گفت: تعاونی های آب بران در هرقسمتی در حد توان سعی کرده است که حافظ منابع آب باشد. وی همچنین افزود: با استفاده از ظرفیت موجود شبکه های تعاونی روستایی می توان به فرهنگسازی روستاییان به منظور اصلاح الگوی مصرف آب در بخش های مختلف کشاورزی پرداخت.