احمدرضا سدهی سامانی در گفت و گو با روابط عمومی آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری طول طرح انتقال آب بن- بروجن را 117 کیلومتر اعلام و افزود : پس از انجام مطالعات طرح در سال 86 ، در سال 91 مجوزات زیست محیطی و در نهایت ردیف اعتباری طرح اخذ شد
وی بیان نمود: تخصیص طرح آبرسانی بن- بروجن پس از سفر رئیس جمهوری به استان در سال ۹۳ از جهش اعتباری خوبی برخوردار شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: اجرای خط لوله این طرح در نقاط مختلف در حال اجرایی شدن است که ۲ قطعه اول و دوم آن بصورت ۱۰۰ درصد اجرا شده و قطعه سوم در حال اجراست که با تکمیل آن ۹۰ کیلومتر از لوله گذاری این طرح اجرا می شود.
سدهی سامانی با بیان اینکه برای اجرای طرح انتقال آب بن- بروجن، سه ایستگاه پمپاژ آب، یک تصفیه خانه و یک سیستم تامین برق طراحی شده است، تصریح کرد: ایستگاه های دوم و سوم پمپاژ آب از پیشرفت ۶۰ درصدی برخوردار شده و ایستگاه نخست که در محدوده جغرافیایی استان اصفهان قرار دارد هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.
وی افزود: تصفیه خانه طرح نیز که اصلی ترین سازه بتنی آن به شمار می رود دارای پیشرفتی کمتر از ۳۰ درصد است.
سدهی سامانی خاطرنشان کرد: این طرح هم اینک در حال اجراست و در صورت تامین اعتبار لازم طبق برنامه زمانبندی شده تا پایان سال ۹۹ تکمیل و وارد مدار می شود.
به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری، طرح ملی انتقال آب بن- بروجن در سال ۹۱ به تصویب رسید و مصوبه ۲ دولت را دارد.
با بهره برداری از این طرح، افزون بر نیمی از جمعیت چهارمحال و بختیاری برابر ۴۶۰ هزار نفر از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برخوردار می شود.
خشکسالی های یک دهه اخیر، خشک شدن دشت ها و کاهش شدید منابع آب زیرزمینی، بسیاری از شهرها و روستاهای این استان را با مشکل تامین آب مواجه کرده و از همین رو اجرای این طرح به یک ضرورت تبدیل شده است.