تشکیل هسته های اولیه شرکت تعاونی آب بران در اراضی کشاورزی پایاب سدغدیر(باباحیدر) شهرستان فارسان

هسته های اولیه شرکت تعاونی آب بران اراضی کشاورزی شهرستان فارسان تشکیل شد .

محدودیت منابع آب جهان و تخصیص بخش اعظم آن در امر تولید محصولات کشاورزی در مقابل افزایش رشد جمعیت و نگرانی از کمبود مواد غذایی، دست اندرکاران صنعت آب را متوجه گرایش آب بران در بخش کشاورزی به منظور مدیریت مصرف بهینه آب کشاورزی و افزایش بازده آبیاری نموده است . براین اساس با برنامه ریزی و تلاش دفترمشارکت های مردمی و طرحهای زودبازده شرکت آب منطقه ای استان هسته های اولیه شرکت تعاونی آب بران اراضی پایاب سدغدیر(باباحیدر) در شهرهای فارسان و باباحیدر و تعدادی از روستاهای اطرف (فیل آباد- عیسی آباد- گوجان و چوبین) تشکیل گردید و پیگیری های لازم در جهت تشکیل شرکت تعاونی نهایی از طریق دفتر مذکور همچنان ادامه دارد .

مهندس عسگری مدیر مشارکت های مردمی و طرحهای زودبازده شرکت گفت : هدف از تشکیل تعاونی مذکور مشارکت مردمی و همکاری در جهت احداث کانال های درجه دو و سه و همکاری با این شرکت و مشاوران و پیمانکاران اجرای شبکه آبیاری و زهکشی اصلی می باشد . ایشان همچنین از دیگر مزایای تشکیل تعاونی آب بران به تقسیم و توزیع آب تنظیم شده براساس عدالت ، استفاده از ظرفیت ها و تسهیلات بانکی کم بهره و یا بلاعوض که توسط سازمان جهادکشاورزی برنامه ریزی می شود و همچنین تجمیع اراضی از قطعات کوچک به قطعات بزرگتر ، استفاده از نظریات و خواسته های مردمی در اجرای پروژه شبکه ی آبیاری و زهکشی و تعامل و همکاری در جهت هر چه سریعتر انجام شدن پروژه به خاطر سوددهی برای کشاورزان و باغداران اشاره کرد .

ایشان در ادامه افزود : با توجه به مشکلات و مسائل اجتماعی منطقه در طول سالیان گذشته ، شرکت تعاونی فوق تشکیل نشده بود که با تلاش و پیگیری های مهندس نادری مدیرعامل شرکت آب منطقه استان و هسته ها و نمایندگان اولیه شرکت تعاونی فوق با مدیریت و نظارت آب منطقه ای و همکاری جهادکشاورزی شهرستان فارسان و اداره تعاون روستایی شهرستان در حال شکل گیری و ساماندهی می باشد.

مهندس عسگری در تشریح  اهداف تشکیل شرکت تعاونی آب بران اراضی به این نکات اشاره داشت :

1- بستر سازی اجتماعی برای جلب مشارکت مردم در اجراء و بهره برداری از طرح شبکه های آبیاری  و زهکشی

2- شناسایی رهبران افکار و افراد داوطلب ، ذی نفوذ و دارای اعتبار اجتماعی ، اقتصادی ، علمی و ... در هر یک از شهرها و روستاها

3- تشکیل گروههای همکار محلی از بین افراد با هدف کمک گرفتن از آنها در تهیه لیست حقابه بران و میزان حقابه آنها

  1. شناسایی مالکان اراضی و بررسی وضعیت مالکیت ها ، اندازه و تعداد قطعات زراعی و گروه بندی آنها و نیز شناسایی خرده مالکین
  2. ارائه الگوی کاشت جدید، متناسب با محصولات زراعی و باغی به تفکیک میزان اراضی کشاورزان و تخصیص آب
  3. شناسایی موانع و مشکلات مردم در انجام مشارکت مالی در طرح و ارائه راهکارهای کارشناسان جهت حل موانع و مشکلات
  4. برگزاری جلسات عمومی در هر یک از شهرها و روستاها با همکاری اعضا و تشکل های آب بران، معتمدان محلی، اعضای شورای اسلامی و دهیاران روستاها به منظور معرفی ویژگی ها و فواید طرح و نحوه ی تامین هزینه ها و دریافت و جمعبندی نظرات و دیگاههای مردم

مدیر مشارکت های مردمی شرکت با بیان اهداف کلی و مهم شرکت در پایان ابراز امیدواری کرد که با تشکیل نهایی شرکت تعاونی فوق گام موثری در جهت کمک به کشاورزان و باغداران زحمتکش و تولیدکنندگان شهرستان فارسان در سالی که توسط مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال نامگذاری شده برداشته و نظاره گر بهره وری کافی و افزایش راندمان آبیاری در این زمینه باشیم . 

کد خبر: 647
  تاریخ خبر : 1396/05/30
 945
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 182
  • بیشترین بازدید همزمان : 523
  • بازدید امروز : 18,271
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,071,847
  • آخرین به روزرسانی : 1403/10/03 12:38:58
  • شناسه IP شما : 3.145.89.181

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : شهرکرد، بلوار فارابی، نبش خیابان هفت تیر
  • کدپستی : 8814673113
  • تلفن : 6-33334805-038
  • فاکس : 33335098-038
  • پست الکترونیکی : info[at]cbrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :