برگزاری کارگاه آموزشی اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان

در آستانه ماه مبارک رمضان کارگاه آموزشی اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان در محل سالن شهیدعباسپور شرکت آب منطقه ای استان برگزار گردید

در این کارگاه آموزشی که با حضور جمعی از پرسنل تشکیل شد خانم دکتر حاج قربانی مدرس دانشگاه گفت : روش صحیح تغذیه در ماه رمضان یکی از موارد مهمی است که لازم است مورد توجه قرار گیرد تا از عوارض جسمی و عصبی ناشی از آن جلوگیری شود. در غیر اینصورت ممکن است عوارضی حاصل شود که یا روزه گرفتن را عامل آنها محسوب کنند و یا اثرات آن باعث عدم تداوم روزه گرفتن گردد.

ایشان در ادامه افزود : بطور کلی چهار فاکتور برای تغذیه در ماه رمضان باید مورد توجه قرار گیرد که عبارت اند از

الف- زمان غذا خوردن، ب- میزان غذا خوردن، پ – چگونه غذا خوردن، ت- انتخاب نوع غذا.

از نکات مهم دیگر در ماه رمضان این است که باید به زمان صرف افطار و شام توجه داشت.نبایستی بدون درنظر داشتن حجم غذای خورده شده در افطار وارد مرحله شام خوردن شد. صرف افطار می بایست در اولین فرصت ممکن صورت گیرد تا تداخلی با زمان شام خوردن پیش نیاید.فاصله زمانی افطار و شام باید آنقدر باشد که در موقع صرف شام غذای هضم نشده در معده نباشد. زمان شام خوردن هم باید طوری برنامه ریزی شود که تا قبل از خواب زمان کافی برای هضم وجود داشته باشد و نباید با شکم پر به رختخواب رفت.

کارگاه فوق با پاسخ به سوالات پرسنل پایان یافت . 

کد خبر: 617
  تاریخ خبر : 1396/03/03
 1264
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 183
  • بیشترین بازدید همزمان : 523
  • بازدید امروز : 17,721
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,071,297
  • آخرین به روزرسانی : 1403/10/03 12:38:58
  • شناسه IP شما : 18.191.192.113

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : شهرکرد، بلوار فارابی، نبش خیابان هفت تیر
  • کدپستی : 8814673113
  • تلفن : 6-33334805-038
  • فاکس : 33335098-038
  • پست الکترونیکی : info[at]cbrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :