مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان با تاکید بر لزوم استفاده صحیح و بهره برداری بهینه از منابع آب و کنترل میزان برداشت از سفره های آب زیرزمینی اظهارداشت : باید بین میزان برداشت آب با میزان نفوذ آب به سفره های آبهای زیرزمینی تعادل و تناسب وجود داشته باشد .
دکتر صمدی با تاکید بر اینکه مشکلات کشاورزان در تامین آب مورد نیاز باعث رکود در کشاورزی و مهاجرت به شهرها و سایر استانها را در پی داشته گفت : حفظ کشاورزی وظیفه ماست و دستگاههای مسئول باید در چارچوب قانون با متخلفین برخورد کنند وی در ادامه اضافه کرد : اجرای احکام قضائی ،توسعه کشت های کم آب بر و جلوگیری از کاشت محصولات با نیاز آبی بالا مانند ذرت ، تکمیل شبکه های آبیاری سدهای سورک - بیدکان و چشمه زنه ، مهار و پخش سیلاب ها و احداث طرحهای تغذیه مصنوعی و هدایت آنها به سفره های آب زیرزمینی در دستور کار این کمیته قرار دارد .
فرماندار سامان نیز در این جلسه گفت : با توجه به اینکه 50 کیلومتر از رودخانه زاینده رود از کنار روستاهای این شهرستان عبور می کند ایجاد پایگاه زیست محیطی در این شهرستان ضروری است. سعید صالحی افزود : با توجه به اینکه آب قنات و چشمه ها در فصل زمستان به رودخانه می ریزد یکی از اهداف این فرمانداری را هدایت آب های سطحی به داخل آبخوان ها برشمرد که با کسری آب مواجه هستند
فرماندار شهرکرد در این جلسه افزود : جهت حفظ منابع آب باید روش آبیاری سنتی به آبیاری نوین تبدیل شود که همکاری دستگاههایی همچون جهادکشاورزی و آب منطقه ای را در این زمینه نیاز دارد .
معاون فرماندار شهرستان بن نیز در ادامه مهاجرت مردم این شهرستان به خصوص روستاها را به دیگر نقاط را کم آبی عنوان کرد و گفت : 400 هکتار طرح کشاورزی آماده تأمین آب در این شهرستان وجود دارد که در صورت تامین اعتبار و تامین آب موردنیاز اجرایی خواهند شد .