
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری، سجاد عبدالهی رئیس گروه آبهای سطحی دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت ضمن حضور در دفتر خبرگزاری فارس از این دفتر بازدید کرد.
در این بازدید، رئیس گروه آبهای سطحی دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری گزارش جامعی از وضعیت بارشها در سطح استان طی دو سال گذشته ارائه و به کاهش چشمگیر این بارشها اشاره کرد.
گفتنی است، بررسی وضعیت منابع آب زیرزمینی و همچنین منابع آب سطحی استان چهارمحال و بختیاری از دیگر محورهای این گفتوگو بود.
عبدالهی با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری طی سالیان گذشته با پدیده خشکسالی مواجه بوده است، گفت: این موضوع با بررسی میزان بارشها طی این سالها به وضوح قابل مشاهده است و همین کمبود بارش موجب شده منابع آبی استان به ویژه منابع آب زیرزمینی استان با کاهش مواجه شوند.
رئیس گروه آبهای سطحی دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: مساحت کل استان چهارمحال و بختیاری 16 هزار و 532 کیلومتر مربع است که حدود 78 درصد آن در حوضه آبریز کارون، 3/12 درصد آن در حوضه آبریز زاینده رود و 3/0 درصد نیز در حوضه آبریز دز قرار دارد.
وی در ادامه اظهار کرد: براساس آخرین بیلان متوسط 20 ساله منتهی به سال آبی 1398_1397، مجموع منابع آب تجدید پذیر استان حدود 6 میلیارد مترمکعب برآورد شده است که از این مقدار بالغ بر 5/5 میلیارد مترمکعب تولیدی حوضه آبریز کارون و 600 میلیون مترمکعب تولیدی حوضه زاینده رود بوده است و سالانه حدود 550 میلیون مترمکعب از منابع آب حوضه کارون از طریق طرح های انتقال آب به حوضه زاینده رود منتقل میگردد.
عبدالهی در پایان خاطرنشان کرد: امروز باید تمامی آحاد جامعه اعم از شهروندان، کشاورزان، صنعتگران و... برای حفظ منابع آبی همکاری داشته باشند چراکه این آب درواقع امانتی به دست ما است که باید به نسلهای آینده منتقل شود.