نقاط حادثه خیز رودخانه ها بررسی و ساماندهی می شود.
مجید نظری ضمن تاکید بر رفع نقاط حادثهخیز اضطراری با هدف جلوگیری از وقوع و بروز سیلاب در فصل سرما و آغاز بارندگیها گفت این برنامه ریزی ها بایستی در دستور کار فرمانداران شهرستانهای ۱۰ گانه و مسوولان دستگاههای اجرایی مرتبط در استان قرار گیرد.
وی افزود: فرمانداران و مسوولان دستگاههای اجرایی مرتبط شناسایی بقیه نقاط حادثهخیز حاشیه رودخانهها، مسیلها و پلهای استان را جزو برنامههای اولویتدار خود بگذارند.
معاون عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: تامین اعتبار مورد نیاز برای رفع نقاط حادثهخیز با اولویت انجام و اجرایی شود.
وی یادآور شد: تمامی شهرداران و دهیاران استان برای تسریع در روند رفع نقاط حادثهخیز حاشیه رودخانهها، مسیلها و پلهای استان موظف به همکاری هستند.
در ادامه علیداد کیانی ، با اشاره به وظایف وزارت نیرو به عنوان حاکمیت آب، اظهار داشت: چنانچه نقاط بحرانی و حادثه خیز را در نوسازی و نقشه ها ببینیم در صورت بروز سیل کمترین خسارات جانی و مالی راخواهیم داشت.
وی در پایان گزارشی از اولویت بندی و رفع نقاط حادثه خیز ارائه داد و گفت: درصدد هستیم با انجام اقدامات پیشگیرانه از بروز هر گونه حادثه جلوگیری به عمل آوریم که در این زمینه از تمامی دستگاههای مربوطه از جمله شهرداریها و فرمانداریها انتظار میرود نهایت همکاری را با ما داشته باشند.