|  رنگ  |  + 0 -  | 
ADA
بستن این پنجره
راهنما

این سایت مطابق با استاندارهای ADA برای نابینایان مناسب‌سازی شده و سازگاری این استاندارد در بخش‌های مختلف لحاظ گردیده است.
بستن این پنجره

باحضور مقام عالی وزارت:

نشست مدیریت تعارض منافع در شرکت های آب منطقه ای کشور برگزار شد.

نشست مدیریت تعارض منافع در صنعت آب و برق با حضور وزیر نیرو و مدیران ارشد صنعت روز یکشنبه 16 شهریور 1399 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، «رضا اردکانیان» روز یکشنبه در نشستی با عنوان «مدیریت تعارض منافع در صنعت آب و برق» که به ابتکار معاونت تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو و با حضور مدیران عامل شرکت‌های مادر تخصصی صنعت آب و برق و ارتباط ویدئو کنفرانسی با مدیران عامل شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو در سطح کشور برگزار شد، تاکید مقام معظم رهبری در جلسه هئیت دولت در خصوص اهمیت استمرار افتتاح پروژه‌های صنعت آب و برق را باعث دلگرمی و افتخار همکاران این صنعت دانست و بر جدیت مجموعه وزارت نیرو بر افتتاح هفتگی این طرح‌ها تاکید کرد.
 
اردکانیان موضوع برگزاری این نشست را جزو مهم‌ترین سازوکارهای پیش روی این وزارتخانه دانست و گفت: از دیدگاه من مفهوم تعارض منافع در ترجمه اصطلاح انگلیسی "Conflict Of Interests‌" کامل نبوده و به نظر می‌رسد معادل ملموسی که بتواند این موضوع را تبیین کند، "ناسازگاری علاقه‌ها" است.
وی ادامه داد: در سازمان دولت این گونه تعبیر شده که وقتی علاقه‌های شما به عنوان شخص حقیقی با علاقه‌های سازمان‌ که شما شخص حقوقی آن هستید، ناسازگار باشد، شما در موقعیت"Conflict Of Interests‌" قرار گرفته‌اید.
اردکانیان تصریح کرد: در صورتی که بخواهیم اهداف سازمانی محقق شود، افراد باید از این شرایط و قرار گرفتن در این موقعیت‌ها دوری کنند. فرد مسوول باید شرایط خود را به شکلی تنظیم کند که در شرایط ناسازگاری علاقه‌ها قرار نگیرد.
وزیر نیرو در تبیین شرایط ناسازگاری علاقه‌ها افزود: برخی ها سوء استفاده از موقعیت حقوقی برای شخص حقیقی را ناسازگاری علاقه می‌دانند در حالی که چنین تعبیری درست نبوده و این شرایط، خود یک جرم تلقی شده که نیازمند قانون واضح است.
او با تاکید بر اهمیت شناخت موقعیت‌های ناسازگاری علایق گفت: اگر به این موضوع و مدیریت آن توجه کافی نشود، دچار مفسده می شویم؛ اما با آسیب شناسی آن می توانیم از مشکلات به وجود آمده جلوگیری کنیم.
اردکانیان ادامه داد: مجموعه آب و برق از نظر دستگاه‌های نظارتی جزو صالح‌ترین‌ها است و اگر به نقطه‌ای رسیدیم که ناسالمی ما بروز کرد یعنی از داستان ناسازگاری علاقه‌ها رد شدیم. این مفهوم برای زمانی است که می‌خواهیم پیشگیری کنیم و مدیران شایسته خود را در معرض و موقعیت لغزش و سُر خوردن قرارندهیم؛ این یک روش پیشگیرانه است و سیستم را ایمن سازی می‌کند.
وزیر نیرو تاکید کرد: در این دوره مدیریتی لازم است بتوانیم مفهوم مدیریت ناسازگاری علاقه‌ها را تعریف کرده و آن را در انتخاب‌ها و انتصاب‌ها ملاک عمل قرار دهیم.
وی ادامه داد: همه توسعه‌ها، توسعه سازه‌ای نیست و اصل آن، توسعه مدیریت انسانی است، پرداختن به این مفهوم می‌تواند ضمن توسعه مدیریت انسانی، ارزش‌های اخلاقی را در سازمان دولت ارتقا بخشد.
اردکانیان ادامه داد: ضرورت دارد کارگروهی را در ستاد برای این موضوع داشته باشیم و بخشی از کار این کارگروه، تولید مبانی مفهومی در این زمینه باشد، اگر در جایی به مصادیق روشنی رسیدیم بخشنامه کرده و دستورالعمل می‌دهیم.در این نشست؛محمد صالح اولیا، معاون تحقیقات و منابع انسانی وزرارت نیرو با ارائه گزارشی از مفهوم تعارض منافع، به منظور پیشگیری از مفاسد به تصمیمات و اقدامات حرفه ای که تحت یک منفعت ثانویه قرار می گیرد، اشاره کرد و برای ازبین بردن یا کاهش آن در صنعت آب و برق راهکارهائی ارائه نمود.

وی، با ارائه گزارشی از گام های مدیریت تعارض منافع در صنعت آب و برق گفت: شناخت ، آگاهی بخشی ،ضابطه گذاری و نظارت و بهبود از اولویت های این موضوع است.

معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو در سخنان خود به گزارش های مرکز پژوهش مجلس شورای اسلامی و راهکارهای عمومی و تغییر ساختاری قواعد برای پیشگیری و مدیریت تعارض منافع و جلسه مشترک با مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و اظهارداشت: در بخشنامه به نحوه مدیریت تعارض منافع در صنعت آب و برق به منظور ارتقای سلامت اداری در کلیه فرآیند ها و فعالیت ها به ویژه فرآیندهای مربوط به قرار داد ها، معاملات و جذب نیروی انسانی تاکید کرده است و نیز رعایت قوانین مرتبط از جمله قانون منع مداخله کارکنان دولت و قانون تجارت مدیران ، کارکنان و کلیه افرادی که به هر نحو در قرار داد ها و معاملات تامین کالا و خدمات ، جذب نیروی انسانی و تصویب ضوابط و مقررات در موقعیت تعارض منافع قرار می گیرند،در این فرآیند قید شده است.

صالح اولیا، همچنین به شناسایی مصادیق حوزه های مهم تعارض بین منافع عمومی و شخصی و اتخاذ تدابیر متناسب جهت پیشگیری از بروز تعارض منافع و وضع قوانین  و مقررات برای مدیریت و رفع تعارضات اشاره و تصریح کرد: مزایای مدیریت تعارض منافع، زمینه ساز ارتقای شفافیت در امور عمومی جامعه ، تقویت پاسخگویی نظام سیاسی و اداری در برابر مردم ، ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد می باشد.

در پایان جلسه رضا اردکانیان وزیرنیرو، ضمن تمجید از ارائه مطالب مهم در این جلسه و برگزاری چنین برنامه ها و ارائه راهکارهای مفید در این جلسه، به تشکیل کارگروه در ستاد و تولید مبانی اشاره کرد و عنوان داشت: در تولید مطالب مرتبط و انتشار آنها در این زمینه  میتوان ، قدمهای مهمی برداشت.

 

کد خبر: 1089
  تاریخ خبر : 1399/06/16
  آخرین به‌روزرسانی : 1399/06/18
 اورنگ
 435
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 19
  • بیشترین بازدید همزمان : 523
  • بازدید امروز : 23,246
  • بازدید دیروز : 25,653
  • کل بازدید : 4,865,503
  • آخرین به روزرسانی : 1403/02/09 12:00:20
  • شناسه IP شما : 18.188.168.28

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : شهرکرد، بلوار فارابی، نبش خیابان هفت تیر
  • کدپستی : 8814673113
  • تلفن : 6-33334805-038
  • فاکس : 33335098-038
  • پست الکترونیکی : info[at]cbrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :